SolutiiWeb business Efective read more

Certificare Website

Compania poate certifica orice site daca acesta intruneste toate conditiile pentru a primi certificarea. Daca site-ul nu intruneste certificarea noi va ajutam sa corectati toate deficientele site-ului pentru a o obtine.

Site-urile se incadreaza in doua grupe mari:

1.Siteuri comerciale

 • Siteurile comerciale sunt acelea care vand produse sau servicii si sunt detinute de o societate comerciala sau o persoana fizica autorizata.
 • Site-urile se incadreaza in doua grupe mari:

  2.Siteuri non-comerciale

  • Siteurile non-comerciale sunt acelea care nu vand produse sau servicii si sunt detinute in general de persoane fizice dar pot fi detinute si de societati comerciale sau o persoane fizice autorizate.

  Conditiile de Certificare Website

  Daca este un website comercial in primul rand noi verificam daca site-ul are afisate datele societatii comerciale prin care acesta face incasarile de la clienti;

  In cazul in care societatea comerciala are datele afisate pe site acesta se verifica la Registrul Comertului unde societatea a fost inregistrata; In baza informatiilor pozitive primite de la Registrul Comertului se trece la etapa urmatoare, respectiv "Analiza website-ului"

  Analiza website-ului consta in:
  - verificare fiecarei pagini a site-ului;
  - verificarea link-urilor existente (nu trebuie sa existe link-uri "rupte");
  - scanarea site-ului in vederea depistarii vulnerabilitatilor, a fisierelor / scripturilor malware sau virusi;
  - generarea unui raport complet ca rezultat al analizei site-ului si trimiterea raportului prin email catre persoana care a solicitat certificarea website-ului in cauza.;

  In cazul in care website-ul trece cu brio etapele verificarii acesta va fi certificat imediat. Certificarea consta in creearea unei pagini dedicate pentru site-ul aprobat in care se va afisa un Certificat si o sigla de certificare. Deasemenea site-ul va primi un set de sigle in diferite formate si marimi pe care la va putea afisa pe site in semn de recunoastere ca website verificat, scanat, sigur si de incredere pentru consumatorii publici"

 • Exemplu pagina dedicata de Site Certificat

 • In plus website-ul va beneficia de:
  - scanare zilnica;
  - recomandari SEO pentru ridicarea site-ului in paginile Google si atingerea unui PR cat mai ridicat;
  - recomandari pentru corectarea erorilor din paginile site-ului;
  - recomandari pentru cresterea vitezei de descarcare a paginilor site-ului

  Certificarea site-ului dumneavoastra va aduce un grad inalt de incredere din partea vizitatorilor si potentialilor clienti, ceea ce va spori numarul de vizite si creste vanzarile.

  Comandati acum certificarea site-ului dumneavoastra